Mitt liv, mine tanker

Den 26 september,1992 kom jeg til verden på Ålesund sjukehus.

Jeg er oppvokst med min mor, far og 2 søsken.

Familien min er en helt vanlig familie, mor rydder, far rydder ute med ved eller verktøy, søsken som krangler over den minste ting.

Men hvorfor føler jeg att jeg ikke passer inn da? Føler ikke att jeg passer inn i slekta. jeg er liksom so anneledes en dem andre..

Jeg har blitt mye mobbet i løp av årene, jeg var feit, stygg, stygg klessmak, barnslig osv.. Da jeg var mindre tok det skikklig hardt på meg. Viss det er nen som sier noe no (som er veldig skjeldent) so bryr jeg meg veldig lite. Jeg har fått mye bedre selvtilit og klare meg gjennom det meste. 

Jeg er ei jente på 18 år som har hatt psykiske problemer. De er heldigvis ikke no lenger, men det er ikke so lenge siden jeg var innlagt for å ha prøvd å tatt livet av meg. Sommeren 2010. No har jeg endret meg! Har fått nye venner, fått et bedre liv og har verdens kuleste samboer! Ann-Cecilie!

 

Jeg trur jeg har verdens bestevenner som støtter meg i alt, verdens beste lillesøster (anja) som jeg kan snakke med om alt! Er det noe vi ikke har gjort i venne gjengen min? Vi kan finne på alt fra hopping, stuping, klatring osv. Men der e jeg litt pingle da! En ting som jeg har bestemt att vi skal gjør er å teipe Linn med masse puter, sende hun nedover en bakke med et skateboard og nedi bakken skal de stå et torn av malingsspan! sann jackass stunt på en måte vettu, det hadde vøre kult.

 

 

Har ikke so mye mer egentlig å fortelle om livet mitt akuratt no, men det kan godt hende det kommer mer.

 

Love Betina <3

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Betina Kjellbotn

Betina Kjellbotn

18, Haram

Betina^^) blogger om det som skjer i hverdagen min ^^ leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits