syke tenåringer!

jeg elsker dyr og hater og høre om dette!

- Jeg hater katter, skal Cheyenne Cherry ha forklart da hun i juni ble pågrepet for drapet på den lille kattungen «Tiger Lily».

Skrek og klorte

Sammen med en 14 år gammel venninne brøt hun seg inn i en kvinnes leilighet i bydelen Bronx i New York 5. mai i år. Etter å ha rasert leiligheten stengte de kattungen inn i stekeovnen og skrudde opp temperaturen.

Etterhvert som varmen i ovnen steg, begynte kattungen å skrike og klore på vinduet. Men de to tenåringene lot katten steke ihel i ovnen, mens de tok med seg cd-er og mat fra leiligheten.

Naboer ringte brannvesenet da de kjente røykelukt fra leiligheten. Sjokkerte brannmenn fant det forkullede liket av kattungen inne i stekeovnen.

- Det var en spøk

Nærmere én måned senere ble saken oppklart da Cherry og venninnen ble arrestert. 17-åringen forklarte politiet at det hele var ment som en makaber spøk, men den falt i dårlig smak hos amerikanske dyrevenner som har reagert med et massivt hat mot tenåringene.

De to jentene har den siste måneden vært gjenstand for en ren hetskampanje på nettet, deriblant på Facebook, hvor over 100.000 har meldt seg inn i gruppen ved navn «Make Cheyenne Cherry serve the maximum penalty for roasting a live kitten for fun».

Bloggene dedisert kattedrapet florerer, og i en av dem listes Cherry som en av de man mest sannsynlig vil møte i helvete.

Rakk tunge

Dyreaktivister møtte også opp utenfor tinghuset i New York da Cherry møtte for retten onsdag. Før hun gikk inn i rettssalen for å tilstå overfor dommeren, rakk hun tung til demonstrantene og sa at «Tiger Lily er død».

Cherry ble idømt ett år i fengsel for innbrudd og dyremishandling. jeg synst et år var altfor lite!
DØDSDØMT! putt henne i en stekeovn å film mens hun blir til svarte bein rester!

noen andre som er enige med meg?! :O

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Betina Kjellbotn

Betina Kjellbotn

18, Haram

Betina^^) blogger om det som skjer i hverdagen min ^^ leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits