Hva skal jeg gjøre?!

No er jeg so lei av å ligge i denne senga hele dagen! E dritt lei av å bo i molde no, ingenting å finne på jo!

Heldigvis skal jeg hjem i mårga, hjem og slappe av og kanskje dra ut på byen fredagsnatta. Først må jeg finne noen å dra attme da, de blir litt værre.

I dag har jeg bare hatt fag på skolen, klarte de bra på denne muntlige prøva jeg las på i går. Ble litt zumba dansing i timen før jeg dro på kjøre time også.. Kjøretimen gjekk ganske bra, holder på med rundkjøring og lys kryss! jeg vet akuratt hva jeg skal gjøre, men når jeg drar inn i rundkjøringen so klarer jeg ikke gjøre en dritt... Håper på lappen no snart! Tror ikke jeg har so mye i igjen heller, skal ta glattkjøringen no i april og teorien tar jeg første uka i mai.. so no må jeg lese mye før jeg skal hive meg ut på den! Fekk også vite att langkjøringen går til Ålesund! So jeg må kjøre helt fra Molde til Ålesund.. De betyr att jeg må kjøre inn på ferga, inn i mange rundkjøringer, lys kryss, mye trafikk osv. Grue meg! Ønsk meg lykke til!

 

Uansett so har dagen forsatt vøre daff, nettopp fått i meg middag også, so no ble jeg bare mer slapp. Vurdere å ta meg en jogge tur og komme rett tilbake å legge meg.

 

Har dere noen forslag på hva jeg skal gjøre på ?

 

Love Betina <3

2 kommentarer

victorialarssen

24.mar.2011 kl.22:39

Skaffe en hobby! :D

casablakstad

24.mar.2011 kl.22:47

Ja, skaff dæ ein idrett! ;)

Skriv en ny kommentar

Betina Kjellbotn

Betina Kjellbotn

18, Haram

Betina^^) blogger om det som skjer i hverdagen min ^^ leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits