Mix og fanteri om ting som har skjedd desse ukene..

Jeg har vøre veldig opptatt di siste ukene so jeg har desverre ikke hatt noe spesiel tid til å skrive blogginnlegg..

No har jeg begynt på lærlingsplassen min på klipra seniorsenter i Ålesund. Der har jeg jobbet nå i 3 uker, har begynt på den 4 uka.. Jeg jobber fra 8 til klokka kvart på 4, og er ikke hjemme i Brattvågen før hal 6 tida på kvelden. Resten av fritiden min bruker jeg til å henge med venner før jeg må gå å legge meg for å stå opp klokka 6 på morgon igjen.. Altso, ganske so lik hverdag hver dag for meg fortiden.

Jeg har også fått meg leilighet uti Ålesund ! Jeg flytter inn den 1 oktober so da slipper jeg å pendle mer ! Jeg skal legge ut bilder med en gang jeg har fått flytta inn alle tinga mine ( Da er de nemlig ryddigt!)

Andre ting jeg har gjort er å bli med Kristina og Linn på kjøre turer. Har også vøre med på å vøre sjofør i byen attme Kristina. For å si de sann.. De har blitt en ny vri på Haram taxi ! Haha.. No er de vi som ruler !

Jeg ble også syk for 2 uker siden, låg vel ei uke helt dø og har forsatt litt sann ekkel hoste. So har jeg smittet lillesøstern min, so no må hun mest sannsyndlig ligge hele uka og prøve å bli frisk igjen. De er vel mer synd på meg som må høre på denne hostinga henna hele tiden !! =)

Jeg har jo so klart hatt litt lek og moro me da. Har ikke so mye bilder fra desse ukene da meen, har faktisk ikke orket og ladet camra mitt, men no har jeg gjort de da heldigvis.. So jeg skal prøve å ta bilde av de som skjer igjen no da !

Kim og Linn spiller.

Lekeslossing mellom Karoline og Kim.. Karolina vann soklart !

 

Meeen, jeg har ikke bare hatt gode dager da.. I dag so var jeg og Milo ute på Hildre for å besøke han onkel Sigmund. Der bruker han og springe løst og ha de utrolig kjekt ! Denne gangen gjekk ikke de so bra... Milo er vant til å leke me katter, han vil ikke gjøre dem noe vont liksom bare leke.. Men de forsto ikke den ville kattungen som lever oppi skogen. Milo ble raskt litt Ivrig og voldsom og kattungen brakk mest sannsyndlig de ene beinet og han blødde littegrand. Han klorte og knurret til oss da vi tok han opp for å se på han. Milo måtte sitte i en krok resten av dagen. Trur han forsto til slutt ka han hadde gjort gale. Da bestemte jeg meg for att bursdagen hans var avlyst i år ! Han for vente til 2 års dagen sin ! =) No ligger han vedsida av meg i senga og synst so synn på seg selv stakkarn ! xP

 

Men no må jeg logge av.. Skal opp om 6 og en halv time so de er på tide å legge seg !

Og btw, jeg skal prøve å komme med noen flere innlegg om jeg får tida.. De skal iallefall ikke ta nesten en måne uten å skrive igjen !

 

Go natt alle sammen !

 

Love Betina <3

 

3 kommentarer

Merethe

05.sep.2011 kl.23:59

Sov godt :)

thebdd

06.sep.2011 kl.00:06

Vil du ha design? Ta en titt innom bloggen min :)

psychomaster

07.sep.2011 kl.19:46

God natt :) Blir vel godt å flytte ja, slitsomt å pendle :p

Skriv en ny kommentar

Betina Kjellbotn

Betina Kjellbotn

18, Haram

Betina^^) blogger om det som skjer i hverdagen min ^^ leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits