Fisketur =D

No hadde vi endlig noe å finne på i Brattvågen. Det er ikke so mye å finne på for å si de sann. Denne gangen ble de fisketur ! Vi sto faktisk hele femten minutter og fisket ! Og fekk fire fisker, vi slapp ut tre av den og beholdt en liten fisk som vi ga til kattene. Litt avansert må vi no gjøre de !

Jeg hadde heldigvis vøre på bunnpris og handlet laksefile, engangsgrill, rømme og mais. Tilsammen ble dette en kjempe god middag !

Heldigvis husket jeg camra mitt denne gangen da, jeg glemte de faktisk men jeg syklet og hentet de. Heldigvis hadde vi ikke kommet oss langt da jeg kom på att jeg ville ha de me !

Nam !

 

Da vi kom hjem til kim igjen og alle hadde dratt so gjekk jeg og kim ut for å mate desse villkattene med fisk, Da såg vi att villkattene hadde forlatt en liten kattunge. Sikkert fordi et menneske he tatt borti den =( So vi måtte so klart ha den me ! No heter den muffe og den er ikke redd lenger, den klare å spise litt i tanke på att den e bare ca 2-3 uker gamle og den he blitt veldig masete og kosete, men den e so søt atte !

Muffe <3

 

Hva synst dere om vår spesielle tur og våre spesielle bilder ? :)

 

Love Betina <3

 

Én kommentar

psychomaster

15.sep.2011 kl.11:56

Puuuuusekatter!!! :D

Skriv en ny kommentar

Betina Kjellbotn

Betina Kjellbotn

18, Haram

Betina^^) blogger om det som skjer i hverdagen min ^^ leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits